Ugens Menuer

Mandag

Stegt eller paneret flæsk med garniture

 kr. 95,00 Pr.Person

Tirsdag til Fredag

à la carte se under menu

Bordbestlling på

Tlf. 47 31 00 01

 

 

 

 

Forretter

Alle forretter 70,00 kr.

 Hjemmerøget laks serveret på salat med rejer og rødløgssalat
Stegte tigerrejer med peberfrugter og chlilsauce
Salat à la Cesar med kylling, bacon og sorte oliven
Alle forretter serveres med hjemmebagt brød

 

 Hovedretter

Svinekød

 Wienersnitzel af svinemørbrad serveret med pommes sautées, ærter og
skysauce
165,00 kr.
Færgelundsgryde med mørbrad, bacon, pølser og
pommes frites
145,00 kr.

 

Kylling

 Kyllingebryst med brie, dagens grøntsager, sauce choron og stegte
kartofler
175,00 kr.

 

Fisk

 Laksesteak med stegte rejer og dagens grøntsager, sauce bearnaise og
grov bulgur 175,00 kr.

 

Steaks

 Pebersteak af Black Angus filet serveret med dagens grøntsager,
Madagaskar pebersauce og stegte kartofler
200g 195,00 kr.
300g 225,00 kr.
Færgelunds steak af Black Angus 350g dagens grøntsager, hjemmelavet bearnaise,
dagens kartoffel eller pommes frites
265,00 kr.


Desserter

Alle desserter 60,00 kr.

Hjemmebagt brownie med frugter og is
Små pandekager med vaniljeis og ahornsirup
Tomme de Savoie med syltede valnødder og brød

 

Nyheder

 Massage og wellness www.muskelcentrum.dk

 Læserbrev lokalavisen om juleaften d.23 december Juleaften d.23 december